Zorgvuldigheid en continuïteit

Tijdens de gesprekken wordt veel aandacht besteed aan goede uitleg, vaak “ondertiteld” met tekeningen. We weten dat de informatie nog wel eens heel veel kan zijn en daarom kunnen gesprekken ingekort worden. Ook is “de belangrijke ander” van de cliënt van harte welkom om mee te luisteren en om na de afspraak te helpen bij thuisopdrachten. Tijdens de intake en bij evaluatiegesprekken is het heel prettig als een persoon die u vertrouwt meekomt.

Om ervoor te zorgen dat uw behandeling door kan gaan bij langdurige afwezigheid van Netty Kramer, kan de behandeling overgenomen worden door een collega GZ-psycholoog. Hierover zal het secretariaat u informeren. U kunt in een gesprek met de vervanger overleggen hoe verder te gaan met de behandeling.

Sa-Net woonzorg

Sa-Net expertise werkt intensief samen met Sa-Net woonzorg. Sa-Net woonzorg is een betrouwbare en veelzijdige zorgverlener in de Achterhoek en aangrenzende gemeenten. Het Professie en Behandeling van Sa-Net woonzorg maakt deel uit van het expertise netwerk van Sa-Net expertise.